Online afspraak maken

Bij Kapsalon ter Maat is het mogelijk om uw afspraak online te maken.  Vanuit uw huis of werk, via de computer, laptop, tablet of smartphone, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Of het nu gaat om een knipafspraak of een kleur- of permanentbehandeling. Klik op de link hierboven in de foto en u komt rechtstreeks in de onlineagenda van Kapsalon ter Maat. Ziet u de link niet (bijvoorbeeld op uw telefoon) ga dan naar www.1kapper.nl . Er wordt snel gewerkt aan een oplossing voor de telefoonwebsite.

Allereerst kunt u een datum kiezen voor uw behandeling en een tijdstip op die dag. Vervolgens maakt u een keuze uit de behandelingen, bijvoorbeeld: Klik aan bij Dames, dan kunt u middels het “pijltje naar “beneden” een behandeling kiezen, ga erop staan met uw muis totdat de behandeling blauw wordt. Als u voorkeur heeft voor een kapper(ster) kunt u deze nu aangeven.

Na het drukken op de knop “ Toon beschikbaarheid” krijgt u nu tijden te zien die nog beschikbaar zijn. Als uw kapper(ster) niet beschikbaar is zal de computer u een alternatief geven voor iemand anders dan wel een andere datum bij uw voorkeurskapper(ster). Als u nu op het bolletje klikt voor uw favoriete tijd, kunt u daarna op “Afspraak definitief maken” klikken onderaan de pagina.

Bent u reeds in het bezit van een wachtwoord, kunt u inloggen met uw e-mailadres en uw wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten, geen ramp, door uw e-mailadres in te typen kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen.( die overigens makkelijk te wijzigen is in uw account)

Bent u nieuw op deze site, dan dient u zich te registreren. Vul het formulier volledig in en ga naar de button onderaan de pagina “verder”

Door als laatste op “bevestig” te klikken bovenaan de pagina maakt u de afspraak definitief. U ontvangt vrijwel direct een bevestigingsmail van ons. Tevens ontvangt u 1 à 2 dagen van te voren een herinneringsmail van de door u gemaakte afspraak.

Bent u in het bezit van een smartphone dan is er tevens een app te downloaden. Deze werkt erg eenvoudig en slaat ook al uw gemaakte afspraken op en zet uw nieuwe afspraak in uw agenda.

Nieuws

  • Open huis, kom je ook kijken

    Maandag 6 februari. Heropening van onze vernieuwde kapsalon! Het einde ...

    Lees meer
  • Kapsalon ter Maat lanceert webshop.

    De webshop is een feit. Koop online uw producten en pak de kortingen. G...

    Lees meer
Meer nieuws