Welkom bij Kapsalon ter Maat

IN DIT ECHTE FAMILIEBEDRIJF opende Derk ter Maat in 1933 een herenkapsalon, waar volop geknipt en geschoren werd. Later kwam zijn zoon Dick en schoondochter Gerda in de zaak. Vanaf 1961 kwam ook kleinzoon Wybe in de kapsalon werken. Inmiddels is de kapsalon uitgegroeid van herenzaak tot een volwaardige dames- en herenkapsalon, waar u ook terecht kunt voor al uw haarwerk, zowel voor dames als voor heren.

Afspraak

Wilt u direct een afspraak maken? Via www.kapsalontermaat.nl maakt u online in een paar seconden uw afspraak. Liever bellen of langskomen, dat behoort natuurlijk ook nog steeds tot de mogelijkheden. Wij kijken dan wanneer u bij ons terecht kunt.

Kan het ook zonder afspraak?

Proberen mag altijd. Liever even een afspraak make nom wachttijden te voorkomen. Bent u nog niet eerder bij ons in de salon geweest, kom eens gerust bij ons binnen.

Parkeren

U kunt bij ons beperkt in de straat parkeren. Verderop kunt u op 300 meter afstand de de parkeerplaats bij de Albert hein en op het lage blijk kostenloos parkeren. Let wel op, bij de meeste parkeerplaatsen geldt de “blauwe zone”. Dus wel even uw parkeerschijf instellen. U kuint dan 1½.

Nieuws

  • Hoera wij gaan weer open...........

    HOERA WIJ GAAN WEER OPEN……………… &...

    Lees meer
  • Vanaf 11 mei hebben we nieuwe openingstijden

    Vanaf 11 mei hebben we nieuwe openingstijden. Dit om de grote toestroom aa...

    Lees meer
Meer nieuws