Uw kapper Kapsalon ter Maat: ook gespecialiseerd in haarwerken

Sommige mensen krijgen hier al op jonge leeftijd mee te maken: kaal worden. Anderen worden kaal als ze ouder zijn of door ziekte. Een feit is dat niet iedereen kaalheid accepteert. U wilt daar wat aan doen. Op een natuurlijke manier uiteraard, zodat de buitenwereld het verschil niet ziet. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden in de vorm van aanvullend haar.

Oorzaken

Waarom iemand kaal wordt, of dunner haar krijgt, heeft verschillende oorzaken. Onder meer hormonen, erfelijkheid, ziekte zijn factoren die mee kunnen spelen waardoor u kaal wordt of dunner haar krijgt. Uw huisarts of specialist helpt u de oorzaken te achterhalen. En Kapsalon ter Maat is gespecialiseerd in oplossingen in de vorm van nieuw haar. Als het gaat over haarwerken(toupets), pruiken of onderhoud van uw haarwerk, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Oplossingen

Onze oplossingen zijn uiteraard afhankelijk van uw haarwensen. Wilt u echt haar of liever synthetisch? Wij lichten u graag voor over de verschillende haarsoorten. Belangrijk is dat het nieuwe haar bij u past en dat u zich daarbij prettig voelt. We bespreken samen met u de verschillende mogelijkheden. Naast het bijwerken van uw aanvullend haar, knippen en stylen wij ook uw eigen haar.

Privacy

Uw privacy is voor ons een belangrijk gegeven. Tenslotte praat niet iedereen graag over kaalheid en over haarwerken. Bij Kapsalon ter Maat staat de privacy voorop. Onze salon is zo ingericht dat u zich op uw gemak voelt. Een persoonlijke ontvangst en begeleiding horen daar bij. U kunt ook ’s avonds bij ons terecht of indien u wenst bezoeken wij aan huis of in het ziekenhuis.

Onze werkwijze

Bij uw eerste contact met ons volgt er binnen 5 dagen of vaak zelfs dezelfde dag eerst een intakegesprek.

Wij informeren u over de verschillende haarsoorten en nemen hiervoor ook ruim de tijd. U kunt ons alle vragen stellen en wij beantwoorden deze uitvoerig. Eveneens laten wij u de verschillende haarsoorten zien. Samen kijken wij welke haarsoort en haarkleur het beste bij uw uiterlijk passen en wat geschikt voor u is. Na deze kennismaking en uitleg maken we met u een vervolgafspraak, alles uiteraard geheel vrijblijvend en kostenloos.

Bij Kapsalon te Maat kunt u kosteloos een haarwerk reserveren. Bijvoorbeeld als u, in verband met een ziekte, een behandeling in het ziekenhuis moet ondergaan, waardoor haaruitval ontstaat. Voordat deze behandeling plaatsvindt, is het beter de haarmogelijkheden voor aanvullend haar te bespreken en alvast te reserveren. Zo weet u zeker dat het haar overeenkomt met uw wensen. Mocht u geen haar verliezen en het haarwerk dus overbodig is, bent u bij ons niet gebonden.

Levertijd

Hebben wij het model van uw keuze op voorraad? Dan kunnen wij het direct op maat knippen. Moeten wij bestellen? Dan varieert de levertijd van twee dagen tot een week. Voor maathaarwerk geldt een andere levertijd. Het kan tot maximaal 12 weken duren voordat het bestelde maathaarwerk binnen is.

Service en garantie

Kapsalon te Maat besteedt veel aandacht aan service. Hoe kunnen wij u het beste helpen en u op uw gemak stellen, zodat u met een zeker gevoel onze zaak verlaat. Onze betrokkenheid bij de klanten is groot, daarom besteden wij veel tijd en zorg aan de ontvangst, de behandeling en de nazorg.

We zijn AHS en SGC erkend en gecertificeerd waarmee we u garantie en zekerheid kunnen bieden. Zo geven we bijvoorbeeld 6 maanden garantie op door ons geleverde haarwerken.

Kosten

De aanschafprijs voor een haarwerk verschilt per soort. Mocht u een keuze voor een haarwerk hebben gemaakt, maken wij een prijsopgaaf. We hebben contracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw verzekering kunt u naast een basisvergoeding ook recht hebben op een aanvullende vergoeding. Wij hebben contact met de zorgverzekeraar en regelen indien nodig voor u de aanvraag bij uw zorgverzekeraar.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem gerust contact met ons op het nummer: (0543) 472413 en vraag naar  Wybe.

Openingstijden:

Maandags 8.00-14.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 08.00 - 14.00 uur

Nieuws

  • Open huis, kom je ook kijken

    Maandag 6 februari. Heropening van onze vernieuwde kapsalon! Het einde ...

    Lees meer
  • Kapsalon ter Maat lanceert webshop.

    De webshop is een feit. Koop online uw producten en pak de kortingen. G...

    Lees meer
Meer nieuws